FUNtastisch team

 

Klaartje is afgestudeerd als kinderverzorgster en draagt al 23 jaar ervaring met zich mee. Nu is ze nog steeds werkzaam in het onderwijs en wil samen met haar man, Johan, en hun 3 kids klaar staan om andere kinderen unieke vakanties te bezorgen.

Al 6 jaar zetten wij ons elke schoolvakantie samen in om voor kinderen in kleine groep een leuke en creatieve vakantie te bezorgen.

Dit doen we met heel ons hart en ziel.

Omdat wij zelf 3 kinderen (lagere school en middelbaar) hebben,was het steeds een uitdaging om als voltijds werkende ouders de juiste opvang te vinden dichtbij het werk/huis.

Meestal met resultaat dat de drie kinderen, apart hun vakantie moesten doorbrengen en dit allemaal door het leeftijdsverschil.

Dit zorgde telkens voor weenpartijen bij het afzetten en eindigde soms in het niet meer willen gaan.

 

Hierdoor is onze creatie gekomen om zelf opvang te voorzien in een kleine groep (12 kinderen) en dit met alle leeftijden van 2,5 jaar tot 12 jaar in 1 groep. Hierdoor creëren we dat broers/zussen samen kunnen zijn. Maar ook een rustigere en persoonlijke werking.

 

20191220_130425.jpg

 

Dit jaar zal Kim ons FUNtastisch team vervoegen. Ze zal een hele week tijdens de Festivalweek jullie kids begeleiden.

 

Juf Kim hebben jullie voor de eerste keer kunnen ontmoeten tijdens de bewegingsweek van 2 jaar geleden dat georganiseerd werd in samenwerking met On the move bewegingsacademie te Gooreind waar ook zij sportjuf is.

Kim is afgestudeerd als kleuterleidster en werkzaam in de Openluchtschool Dennenhof.

FUNtastisch team

FUNtastisch

Bosduinstraat 117

2990 Wuustwezel (Gooreind)